snart 2010

här hemma är det fullt stök, skrutten är inte ett dugg blyg längre och är helt galen i att busa. igår bet han hål i min tumme den skiten :) haha fast jag får skylla mig själv när jag håller handen för hans huvud..
jo juste, när jag myste lite med honom i måndags hittade jag tre bröstvårtor och igår letade jag upp dom igen och visade dom för amanda. är det någon som vet om kill-katter har fler än två bröstvårtor? om dom inte har det är ju skrutten en tjej ? :) mamma skulle få hem någon bok också så man får väll läsa på.
igår var han ensam hemma för första gången också, det gick bra. han hade inte ens vart i blomkrukan, vilket han är hela tiden när vi är hemma... haha mamma blir galen.
nog om det.
nyår firar man med familjen hägg i år igen då, jag ska försöka ha med mig mobilen överallt så det är bara att ringa eller smsa om man har något på hjärtat.


skrutten :D


skrutten på rymmen :)


min bebis


sista bilden också på skrutten :)


en skrutten?

nu har det ju vart jul och som ni kanske vet så var ju min högsta önskan en liten katt. mamma sa att jag kunde drömma och glömma, men nej du.. jag fick som jag ville! :D
vi hämtade den idag någonstans i stockholm, den hade fyra syskon. en svart, en gul vit spräcklig, en grå vit spräcklig och en som såg exakt ut som den själv. båda hade till och med ett vitt sträck över näsan!
men till sisst bestämde vi oss för en, den bästa av dom alla såklart ;)
på vägen hem gnälde den nästan hela vägen, väl hemma gömde den sig under soffan och så vidare. men till slut fick den i sig lite mat och kissa lite, haha.
ehm juste.. jag måste kalla den för den eftersom vi inte vet om det är en pojke eller flicka, heh. men det kom en tjej/tant hit idag och skulle köpa en matta. hon hade haft katt i tjugofem år och hon sa att det såg ut som att den var en pojke. och om det stämmer så kommer den heta skrutten :D
här får ni en bild på sötisen ;nu ska jag gå och mysa med familjen, hare bra :)

mer bilder på den ca. tjugo centimeter långa krabaten kommer.

välkommen, snön!

usch vad man har längtat, men nu är den här! det bara öser ner och det har det gjort hela dan, kanske blir det en vit jul i år i alla fall? :)
i skolan blev jag mullad av goran, albert, daniel och simon.. haha jag hade på mig sånna där blåa tandläkartosser för att glida bättre och så kommer dom fyra och attackerar. hahaha man låg ju på marken som ett offer i blåa tosser :)
efter skolan gick jag och emy hem, vi har bestämt att vi ska lägga allt som har hänt bakom oss till 2010. känns bra. bara att försöka hålla det sen :) jag följde i alla fall emy en bit hem och tog lite kort på snön.
snart är det innebandy vilka kommer?


käraste snön


gladaste emy


igen-snöade cyklar


genom köna vinter


suddig bild på dött liv

105 stycken

nu har jag precis bakat 105 stycken ischoklad.. ganska slut i armarna efter att ha doppat skeden och sen hälla i formerna. doppa, häll i, doppa, häll i och så vidare :), tog ungefär en halvtimme tror jag?
nu är man i alla fall färdig med alla julklappar, kanske ska köpa en till liten sak till oskar men ska höra med mamma först. har hittat ganska roliga saker i år faktiskt men vågar inte riktigt skriva om dom här eftersom att mor min har stora ögon och är nyfiken som en gris :)
har i alla fall önskat mig en egen kamera i julklapp nu då, bara att hoppas.. och juste! morfar har väll tyckt att det är roligt att jag bloggar så han har skaffat en egen, kanske länkar den? tycker att han är lika dålig som jag på att uppdatera.
ha det bra! :)


ischoklad receptet


ischokladen


påbörjat pyssel från philofix


en bild på eran bloggerska, bakare, pysslare. kalla mig vad ni vill, reagerar på julia också :)

måste bara få skryta lite... jag fick 93 av 100 på engelska provet, yiiha! :D

som jag sa...

ja, precis som jag sa skulle det bli mindre inlägg efter det att jag hade lagt in varje dag i en vecka. har inte ens kollat komentarerna på drygt en vecka nu... tiden bara rinner iväg nu innan jul, det är sånt här jag har pysslat med när jag inte skrivit;

* julklappar
* plugga inför engelska provet
* andra läxor
* kompisar
* innebandy träningar
* pepparkakshus
* skolan
* facebook

ingen tid över kan jag ju säga.. och snart är det träning igen. sist var jag inte med för jag hade gjort illa mig på gymnastiken i skolan. vi skulle hänga lilla korset, det gick ju bra? carin är lite för krävande kanske :)
aja måste äta nu, hare bäst.


bara för att jag älskar färgen.

RSS 2.0