kommisarie späck

idag då så var jag med ellinor på bio. vi såg på kommisarie späck, vilket är en parodi på beck. den var rolig från början till slut, haha det började med att det stod; filmen visas i........ ADHD, extra stor bild & extra högt ljud. haha ellinor och jag garva tills vi dog, haha så jäkla kul.
filmen handlar om mårten späck (martin beck), grünvald karlsson (gunvald larsson) och irene snusk (vette fan vem hon ska vara, lena kanske?)

''kommissarie mårten späck har kallats till en brottsplats där en kropp hittats genomborrad med knivar, gafflar, skedar och en högaffel. till allas förvåning drar kommissarie späck slutsatsen att det rör sig om ett självmord. späck ser kopplingar till andra självmord och konstaterar att kåren fått en galen seriesjälvmördare på halsen. han kommer snart på andra tankar när hans råbarkade kollega grünvald karlsson hittar andra spår - något som leder till något större än vad de kunnat ana. en ny kollega, superpolisen Irene Snusk kopplas in på fallet. tillsammans ska trion lösa ett av de viktigaste fallen i svensk kriminalhistoria.''
                                                                                                                                        skriver wikipediayippi för beck, och späck :)


Mina kommentarer
Postat av: ellinor

HAHAHA !-förlåt förfan.

-det är okej !

hahhaaha så jävla kulfilmen visas i.. ADHD

hahah x)

2010-07-07 @ 23:57:02
URL: http://ellinorwemaan.blogg.se/

Komentera mitt inlägg?

Vad heter du?
Spara dina uppgifter?

Har du e-post? (visas inte)

Har du blogg/hemsida?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0